logo-vitaliteit

‘Je kunt niet weten wat er gebeurt wanneer je iets probeert, maar wanneer je het niet probeert, weet je zeker dat er niets gebeurt’. Dat is onze filosofie.

Meer weten?
Lees dan verder, bel voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in.
Graag werken wij met elkaar aan een unieke op maat Kilimanjaro Journey!

Vitaliteit

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Wie wil er nu niet uithalen wat erin zit? Een evenwichtige balans, goed omgaan met stress en verandering. Sterk en weerbaar zijn. Goed in je vel zitten; letterlijk en figuurlijk. Vitaliteit heeft een gunstig effect op alles wat we doen. En daarmee op het succes in werk en het succes van organisaties.

Vitale teams
Wil je als organisatie dat je managementteam vitaler wordt? Of dat je trainees weerbaarder worden in hun nieuwe werkomgeving?  Of zie je dat je directieteam vastloopt? Soms tegen de klippen opwerkt om zaken gedaan te krijgen? Het sales-team lastig kan omgaan met de veranderende organisatie? Kies dan voor de ultieme uitdaging; de Kilimanjaro Journey.

Avontuurlijke reis
Met een doordacht programma op maat – dat onder meer bestaat uit workshops en trainingen – helpen wij jouw medewerkers om maximaal te presteren. En een avontuur te beleven dat niet in woorden te omschrijven is. Want de hoogste berg van Afrika geeft zich niet zomaar gewonnen.
Bikkelen, doorzetten, afzien, veranderende weersomstandigheden. De beloning? Een magnifiek uitzicht, een ervaring die met niets kan worden vergeleken, een onuitwisbare herinnering. En een onmetelijk gevoel van trots. De Kili-gidsen zeggen niet voor niets: ‘After the summit, you will know that everything in life is possible!’

Vitaliteit

Sterk en weerbaar

“To keep the body in good health is a duty… otherwise we shall not be able to keep our mind strong and clear.”