logo-persoonlijk-leiderschap

‘Je kunt niet weten wat er gebeurt wanneer je iets probeert, maar wanneer je het niet probeert, weet je zeker dat er niets gebeurt’. Dat is onze filosofie.

Meer weten?
Lees dan verder, bel voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in.
Graag werken wij met elkaar aan een unieke op maat Kilimanjaro Journey!

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap gaat over de regie in je leven. Over hoe je werk, carrière en persoonlijke ontwikkeling in eigen hand neemt. In hoeverre hebben de high potentials binnen jouw organisatie het gevoel te worden geleefd? Of hebben zij het heft zelf in handen? Treden de leden van het directieteam en managementteam op als regisseur of wachten zij af wat er op hun pad komt?

Doelen realiseren
Wanneer een medewerker geen leiding kan geven aan zichzelf, hoe geeft hij of zij dan leiding aan een ander? Aan een team? Tijdens deze teamreis ervaren de deelnemers welke invloed zij hebben, hoe zij met (veranderde) omstandigheden omgaan. Hoe zij verbinding maken met zichzelf en met een ander. Waar hun grenzen liggen. Leren zij gebruik te maken van eigen kracht. En hoe zij hun kwaliteiten en talenten kunnen inzetten om doelen te realiseren. Persoonlijke doelen en de doelen van de organisatie.

Grenzen opzoeken en verleggen
Tijdens de journey werken de deelnemers onder andere aan het opzoeken en verleggen van hun fysieke en psychische grenzen. De grens van deze journey is Uhuru Peak, de hoogste top van Mount Kilimanjaro in het noordoosten van Tanzania. Met het bereiken van de top overbruggen de deelnemers de kloof tussen potentieel en prestatie. Sterke leiders geven richting, maken verbinding en zorgen voor excellente prestaties van een team. En dragen zodoende bij aan een succesvolle organisatie.

Persoonlijk Leiderschap

Regie in je leven

“YOU MAY NOT KNOW WHAT IS GOING TO HAPPEN WHEN YOU TRY, BUT IF YOU DON’T TRY, NOTHING IS GOING TO HAPPEN”.