Incentive

‘Je kunt niet weten wat er gebeurt wanneer je iets probeert, maar wanneer je het niet probeert, weet je zeker dat er niets gebeurt’. Dat is onze filosofie.

Meer weten?
Lees dan verder, bel voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in.
Graag werken wij met elkaar aan een unieke op maat Kilimanjaro Journey!

Incentive

Een incentive is een krachtig instrument om teambuilding of goed relatiebeheer te realiseren. Motiveer je werknemers, verras hen met een beloningsreis, bedank je relaties, geef je team een wake-up call of werk aan het teamgevoel in het bestuur.

Incentive reis
Incentive betekent prikkel, stimulans of aansporing. Een incentive reis kan in het vooruitzicht worden gesteld om zakelijke doelen te behalen, of juist om reeds geleverde prestaties te belonen. Dit is een van de meest gewaardeerde en effectieve vormen hiervan. Een incentive heeft een positief effect op het team, de onderlinge saamhorigheid en daarmee op de prestatie van het team en het succes van de organisatie.
Deze op maat gemaakte journey bestaat onder andere uit een fantastische reis naar Tanzania en het beklimmen van de Kilimanjaro.

Fysiek en mentaal topfit
Maar er is meer. Je helpt je medewerkers, relaties of medebestuursleden door hen te helpen de top te bereiken. Met een persoonlijke trainingsprogramma en diverse workshops gaat iedereen fysiek en mentaal topfit én met de juiste mindset deze uitdaging aan.

Naast het trainingsprogramma, de workshops en de beklimming verzorgen wij ook de spannende uitnodiging die bij de deelnemers thuis op de deurmat valt, een warm welkom in Afrika en hebben wij aandacht voor de thuisblijvers. Geheel afgestemd op de deelnemersgroep, speciale wensen en verwachtingen. Een journey om nooit meer te vergeten!

Incentive

Maak het onvergetelijk!

“You may not know what is going to happen when you try,
but if you don’t try, nothing is going to happen”.