“If you want to go fast, go alone
If you want to go far, go together.”

Team

Ruim 25 jaar aan ervaring in reizen, trainingen en coaching, workshops en event-management samengebracht voor de Kilimanjaro Journey. De beklimming in Tanzania wordt begeleid door een team van professionele, lokale gidsen en dragers.

“If you want to go fast, go alone
If you want to go far, go together”

SAMENWERKEN IS DE SLEUTEL TOT SUCCES!
VOOR DE KILIMANJARO JOURNEY WORDT HET TEAM GEVORMD DOOR:

Carola

CAROLA VAN BARNEVELD

Carola organiseert al jaren speciale evenementen voor haar opdrachtgevers. En zij stond in maart 2018 op de top van Mt. Kilimanjaro! Ervaringsdeskundige en expert ineen.

naomi

Buro Heron

Buro Heron: een nieuwe naam in de trainingswereld maar met een schat aan ervaring en expertise! Buro Heron gelooft dat zingeving, persoonlijke groei en autonomie belangrijke pijlers zijn om het werkgeluk in Nederland te vergroten.

dynamic-travel

Dynamic Travel

Dynamic Travel is de remote travel agent voor individuele reizen en groepsreizen. Reisexperts Jessica en Esther zorgen voor de tickets, de overnachtingen en de transfers. Dynamic Travel is onderdeel van The Travel Club en lid van de SGR en ANVR.

olaf

Olaf Gosses

De LAPT-gecertificeerde personal trainer Olaf Gosses werkt op de meest effectieve manier aan de fysieke fitheid en gezondheid van zijn klanten. Een combinatie van voedingsadvies, een op jouw doel afgestemd trainingsschema en persoonlijke of online begeleiding. Met gegarandeerd resultaat.